top of page
317992848_569547088510504_3414666349516778208_n.jpeg

Poikien alueellinen futsalpelaajakehitystoiminta käynnistyy jälleen keväällä 2024

Futsalin alueellinen pelaajakehitystoiminta on aloittamassa uuden toimintakauden. Sekä tyttöjen että poikien toiminta käynnistyy, pojat aloittavat tapahtumilla helmikuussa. Seuraava U19-poikien futsalmaajoukkue rakentuu vuonna 2006 ja 2007 syntyneistä nuorista, tähtäimenä U19 EM-turnaus syksyllä 2025.

Lisätietoa toiminnasta ja ilmoittautumislomake: https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/poikien-alueellinen-futsalpelaajakehitystoiminta-kaynnistyy-jalleen-kevaalla-2024

Post: Image
Etsi
  • Vieska Futsal

Huippuvalmentajien opissa
Seuran valmentajat Virve Närhi ja Kaj Ollikainen osallistuivat alkuviikosta kansainväliseen futsal klinikkaan, joka järjestettiin Kemissä. Kouluttajina toimivat espanjalainen, neljä kertaa maailman parhaaksi futsalvalmentajaksi valittu Jose Venancio Lopez sekä Suomen futsalmaajoukkueen ex-päävalmentaja Master Mico Martic.


Valmentajia koulutukseen osallistui 15 eri maasta, joten valmentajien väliset keskustelut olivat myös hyvin opettavaisia. Sunnuntain aiheena oli 4-0 pelijärjestelmä, maanantaina opiskeltiin aamupäivästä 3-1 järjestelmää, kun taas iltapäivällä perehdyttiin puolustusyhteistyöhön. Tiistaina painopiste oli tilanteenvaihdoissa ja erikoistilanteissa.


- Pidin siitä, että ensin aiheet opiskeltiin luennolla videoiden ja taktisten piirrosten avulla. Sitten siirryttiin halliin, jossa kouluttajat vetivät treenit liigapelaajille. Oli mukava seurata suosikkipelaajaani Enderson Suarezin toimintaa harjoituksissa. Hänkin sai varmasti paljon uutta mietittävää huippukouluttajien ohjauksesta omaan pelaamiseensa, Virve kertoo.


Sekä Virve että Kaj haluavat kiittää FC Kemiä onnistuneista koulutusjärjestelyistä!

Toivottavasti samanlaisia, kansainvälisiä koulutuksia saadaan alueelle myös tulevaisuudessa.

115 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page