top of page
Etsi
  • Vieska Futsal

Huippuvalmentajien opissa
Seuran valmentajat Virve Närhi ja Kaj Ollikainen osallistuivat alkuviikosta kansainväliseen futsal klinikkaan, joka järjestettiin Kemissä. Kouluttajina toimivat espanjalainen, neljä kertaa maailman parhaaksi futsalvalmentajaksi valittu Jose Venancio Lopez sekä Suomen futsalmaajoukkueen ex-päävalmentaja Master Mico Martic.


Valmentajia koulutukseen osallistui 15 eri maasta, joten valmentajien väliset keskustelut olivat myös hyvin opettavaisia. Sunnuntain aiheena oli 4-0 pelijärjestelmä, maanantaina opiskeltiin aamupäivästä 3-1 järjestelmää, kun taas iltapäivällä perehdyttiin puolustusyhteistyöhön. Tiistaina painopiste oli tilanteenvaihdoissa ja erikoistilanteissa.


- Pidin siitä, että ensin aiheet opiskeltiin luennolla videoiden ja taktisten piirrosten avulla. Sitten siirryttiin halliin, jossa kouluttajat vetivät treenit liigapelaajille. Oli mukava seurata suosikkipelaajaani Enderson Suarezin toimintaa harjoituksissa. Hänkin sai varmasti paljon uutta mietittävää huippukouluttajien ohjauksesta omaan pelaamiseensa, Virve kertoo.


Sekä Virve että Kaj haluavat kiittää FC Kemiä onnistuneista koulutusjärjestelyistä!

Toivottavasti samanlaisia, kansainvälisiä koulutuksia saadaan alueelle myös tulevaisuudessa.

100 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page