top of page
317992848_569547088510504_3414666349516778208_n.jpeg

Poikien alueellinen futsalpelaajakehitystoiminta käynnistyy jälleen keväällä 2024

Futsalin alueellinen pelaajakehitystoiminta on aloittamassa uuden toimintakauden. Sekä tyttöjen että poikien toiminta käynnistyy, pojat aloittavat tapahtumilla helmikuussa. Seuraava U19-poikien futsalmaajoukkue rakentuu vuonna 2006 ja 2007 syntyneistä nuorista, tähtäimenä U19 EM-turnaus syksyllä 2025.

Lisätietoa toiminnasta ja ilmoittautumislomake: https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/poikien-alueellinen-futsalpelaajakehitystoiminta-kaynnistyy-jalleen-kevaalla-2024

Post: Image
Etsi
  • Vieska Futsal

Jaakko Alasuutari siirtyy Puolan pääsarjaan


Jaakko Alasuutari siirtyy Vieska Futsalista Puolan pääsarjaan KS Constract Lubawan joukkueeseen. Sopimus uuteen seuraan on mallia 1+1.


Keväällä Vieska Futsal ja Jaakko Alasuutari neuvottelivat uuden jatkosopimuksen, jossa oli optio ulkomaan siirrosta. Optio päättyi kesäkuun lopussa ja tuohon mennessä ”Jaska” ei ollut vielä saanut varteenotettavia sopimustarjouksia ulkomailta. Ulkomaalaiset seurat aktivoituivat suomalaispelaajien osalta vasta myöhemmin kesällä. Puolalaisjoukkueen kiinnostuksen tullessa eteen Vieska Futsal ei halunnut asettua esteeksi ulkomaan siirrolle.


- Jaskalle on ollut kova halu ulkomaille kokeilemaan siipiä Euroopassa. Seura ei halunnut asettua tässä esteeksi, joten päätimme, että puramme sopimuksen yhteisymmärryksessä. Tämä on kuitenkin meidän pelaajakehityspolulle merkittävä askel, kun ensimmäinen alueen kasvatti pääsee ulkomaille ammattilaiseksi. Hyvä esimerkki, siitä, että myös pohjoisemmasta Suomesta on mahdollisuus ponnistaa ulkomaille. Myös omasta puolesta Jaakolle kiitokset vuosista seurassa ja tsemppiä tulevaan, toivottaa seuran puheenjohtaja Kai Perttu.

- Olemme kartoittaneet korvaavia pelaajia ja meillä on tällä hetkellä verkot vesillä ulkomailla. Pelaajarekrytoinnit ovat käynnissä ja ne etenevät lähiaikoina, jatkaa Perttu.


Lähtö Puolaan tapahtui nopeastiJaakko Alastuutarin Puolan kuviot tapahtuivat nopeasti, kun viime tiistaina mies matkasi Oulunsalon lentokentältä kohti Puolaa.

- Olin kuullut agentiltani seuran olevan kiinnostunut minusta edeltävän viikonlopun aikana. Lensin Varsovaan, josta lähdin sitten seuran kuskin kyydillä kohti Lubawan pikkukaupunkia. Olin viikon testillä ja testin lopuksi meillä oli vielä pari treenipeliä Liettualaista liigajoukkuetta vastaan. Onnistuin tekemään pari maaliakin. Sen jälkeen sain tietää Constractin olevan haluakas tekemään minulle sopimuksen, pääsimme yhteisymmärrykseen ja päätin jäädä tänne, kertoo Alasuutari sopimuksen taustoja.

- Tällä hetkellä oon kyllä todella innoissani. Olen päässyt hyvin joukkueeseen sisään, melkein kaikki pelaajat ja taustat puhuvat hyvää englantia. Meillä on kova joukkue ja lähdemme taistelemaan Puolan mestaruudesta. Sarja alkaa jo tulevana lauantaina. Kiitos Vieska Futsalin ja Suomen Palloliiton nopean toiminnan, olen itsekin jo pelikelpoinen kyseisessä ottelussa. Täällä on kyllä puitteet kunnossa ja mahdollisuus ottaa isoja askelia uralla eteenpäin. Kiitos Vieska Futsal menneistä kausista ja tärkeistä muistoista! Onnea ja menestystä tulevaan kauteen ja eiköhän minutkin vielä joskus tulevaisuudessa nähdä pelaamassa Vieskan väreissä, päättää Alasuutari.

Myös Vieska Futsal haluaa kiittää Jaakkoa ikimuistoisista hetkistä keltamustissa ja toivottaa menestystä jatkoon. Kiitos Jaska!

802 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page