top of page
Etsi
  • Vieska Futsal

Hannes Seikkala Vieska Futsaliin - Radik jatkaa


Hannes Seikkala pelasi viime kaudella Futsal Ykkösessä AS Moonin riveissä. Kuva: Toni Länkinen / Raahen seutu


Hannes Seikkala, 23, ja Vieska Futsal ovat sopineet pelaajasopimuksen tulevasta Futsal-liigakaudesta 2022-2023. Raahesta kotosin oleva Seikkala on aiemmin tullut tutuksi jalkapallokentiltä, sillä mies on pelannut urallaan Ykkösessä AC Oulun ja AC Kajaanin riveissä sekä Kakkosessa OLS:n, Herculeksen ja OTP:n riveissä.


Viime kaudella Futsalin Ykkösessä Seikkala iski 19:ssä ottelussa hurjat 19+18 tehot. Hän kävi myös pelaamassa viime kaudella kolme ottelua Vieska Futsalin riveissä farmisopimuksen avulla.


- Raahesta tulee vain laatupelaajia, kuten Hannes ja meidän Aleksi Kylmälä. Hanneksessa on älytön potentiaali, joten odotamme tulevaa kautta todella innokkaana kommentoi manageri Jami Ruhkala Seikkalan sopimusta.


Legenda jatkaa futsal-uraansa


Radik Akhtmetkhanov, 36, ja Vieska Futsal ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen kaudesta 2022-2023. Radik on todellinen seura- ja liigalegenda, sillä hän pelannut ensimmäiset ottelunsa Sievi Futsalin riveissä jo kaudella 2009-2010. Futsal-pelaajauransa hän on aloittanut Venäjän 2-divisioonassa kaudella 2002-2003.


Vieska Futsalin kauteen valmistautuminen on jo käynnissä. Omatoiminen harjoittelu on alkanut kesäkuun alussa, ja joukkuemuotoon siirrytään elokuun alussa. Kauden aloitus on näillä näkymin 25. syyskuuta.

335 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page