top of page
Etsi
  • Vieska Futsal

Igor Bochkoville kahden vuoden jatkosopimus
Vieska Futsalin päävalmentaja Igor Bochkov jatkaa seurassa aina kauteen 2023-2024 saakka.


”Seura saa hyvän jatkumon laadukkaaseen valmennustyöhön. Igorin ratkaisuun vaikutti myös seuran toiminnan kehittyminen Ylivieskaan muuton myötä sekä korkeat tulevaisuuden tavoitteet. Samalla sovittiin U17-joukkueen ja edustusjoukkueen valmennusyhteistyön käynnistämisestä kuluvan kauden aikana.” kommentoi seuran puheenjohtaja Kai Perttu.

Tämä on valtava askel eteenpäin

”Ensinnäkin haluan kiittää luottamuksesta seuran johtoa kohtaan. Mitä tulee seuraavien kahden kauden työhön, minulle tämä on mahdollisuus rakentaa pitkän tähtäimen suunnitelma joukkueen kehittämiselle mm. harjoittelun kautta. Ideoiden toteuttamiseen tarvitaan aikaa ja nyt minulla tulee olemaan sitä kahden kauden ajan.”


”Minulle henkilökohtaisesti Suomi ja Ylivieska, ovat uusi haaste valmentajaurallani ja haluan saavuttaa maksimaalisia tuloksia, mutta ymmärrän, että se ei ole helppoa. Näen, että tässä kaupungissa on ihmisiä, jotka todella rakastavat futsalia, rakastavat joukkuettaan ja tekevät kaikkensa joukkueen kehittämiseksi. Viime kauteen verrattuna harjoittelemme ja pelaamme nyt modernissa hallissa, tämä on valtava askel eteenpäin.”

”Taustoja rakennetaan samalla. Meillä on tällä kaudella lisäksi kakkosjoukkue ja U17-joukkue. Kaikki tämä motivoi minua ja edistää kehitystä.” kommentoi Bochkov jatkosopimustaan.

120 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page